A la carte

Serveres fra kl. 18:00

Forretter

  • Havtaske 175,-

    Røget parma skinke, estragon, svampe & rødvinsreduktion

  • Hummerbisgue 175,-

    Skaldyrsravioli, marscapone, urter

  • Tatar 175,-

    Syltede svampe, karse, jordskokkechips

Hovedretter

  • Torsk 300,-

    Brunet smør, karamelliseret blomkålspure, panchetta

  • Beuf Bearnaise med fritter 350,-

  • Pluma 325,-

    Svampe kartoffel vesterhavsost

  • Risotto 300,-

    And, ratatouille, røget pølse

  • Ravioli (Vegetar) 275,-

    Svampe parmesan lemonsauce

Desserter

  • Efterårets Eton mess 150,-

    Creme, bær, brændt hvid chokolade

  • Creme brulee 150,-

    Tonka bønner, æble, vaniljeis

  • Chokoladefondant 150,-

    Chokolade, vanilje parfait, bær

Børneretter

Serveres til børn til og med 12 år.

  • Hvid fisk, nye kartofler, bælgede ærter 150,-
  • Burger af wague m. bacon og chedar 150,-

    Serveret m. fritter og ketchup og remulade

  • Fiskefilet med fritter 125,-
  • Børneis 80,-

    3 kugler med chokoladesauce og skumfiduser

Lukket til frokost d. 23. og 24. juli 2024