A la carte
Serveres fra kl. 18:00
Forretter
-
Havtaske 175,-
Røget parma skinke, estragon, svampe & rødvinsreduktion
-
Hummerbisgue 175,-
Skaldyrsravioli, marscapone, urter
-
Tatar 175,-
Syltede svampe, karse, jordskokkechips
Hovedretter
-
Torsk 300,-
Brunet smør, karamelliseret blomkålspure, panchetta
-
Beuf Bearnaise med fritter 350,-
-
Pluma 325,-
Svampe kartoffel vesterhavsost
-
Risotto 300,-
And, ratatouille, røget pølse
-
Ravioli (Vegetar) 275,-
Svampe parmesan lemonsauce
Desserter
-
Efterårets Eton mess 150,-
Creme, bær, brændt hvid chokolade
-
Creme brulee 150,-
Tonka bønner, æble, vaniljeis
-
Chokoladefondant 150,-
Chokolade, vanilje parfait, bær
Børneretter
Serveres til børn til og med 12 år.
-
Hvid fisk, nye kartofler, bælgede ærter 150,-
-
Burger af wague m. bacon og chedar 150,-
Serveret m. fritter og ketchup og remulade
-
Fiskefilet med fritter 125,-
-
Børneis 80,-
3 kugler med chokoladesauce og skumfiduser